Wat is het Achterhoeks InnovatieFestival?

Het Achterhoeks InnovatieFestival, dé verzamelplaats in de Achterhoek voor jong talent, studenten, bedrijven en onderwijsinstellingen met interesse voor de Smart Industry. Allerlei activiteiten worden georganiseerd om technisch talent te stimuleren en de juiste partijen samen te brengen. Het is van groot belang dat bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten elkaar weten te vinden. Op deze manier kunnen we met elkaar de maakindustrie van de Achterhoek uitbouwen en zorgen dat deze groeiende positie sterk blijft.

Voor wie is het?

Voor iedereen met interesse in de Smart Industry biedt het Achterhoeks Innovatiefestival een divers programma aan:

  • Het Achterhoeks Innovatiefestival start met de Ondernemersavond, waar de Achterhoek Open Innovatieprijs wordt uitgereikt.
  • Studenten ontdekken slimme innovaties. In kleine settings worden workshops gegeven over de nieuwste technologieën. Maak kennis met programmeren en robottechniek op de Innovatie in de Praktijk.
  • Studenten kunnen zelf aan de slag tijdens de Techniekdag. Door de aanwezigheid van onderwijsinstellingen en bedrijven is deze dag de perfecte gelegenheid om informatie te krijgen over stages, afstudeerprojecten en carrièremogelijkheden.

Meer informatie over het programma staat voor je klaar in het overzicht: