Opening Smart Business Centre onderdeel van InnovatieFestival

30 januari 2018

We zijn trots dat we de opening van het Smart Business Centre op 20 maart hebben kunnen opnemen in het InnovatieFestival-programma. Het Smart Business Centre wordt hét icoon van Smart Industry Oost Nederland. Hier werken ondernemers en studenten/docenten gezamenlijk aan laagdrempelige implementatie van Smart Industry bij de bedrijven. Het Smart Business Centre wordt geïntegreerd met het ICER op het DRU Industriepark in Ulft en ondersteund door diverse organisaties die zich allen sterk maken voor de ontwikkeling van Smart Industry in de Achterhoek.

Het Smart Business Center is een initiatief van het CIVON, dat samenwerkt met VNO-NCW Achterhoek, SIRA, AT Techniekopleidingen en ICER. Zij leggen in het Smart Business Centre ook de basis voor startups om snel doorgang te vinden voor hun ideeën. Door de gezamenlijke aanpak tussen Ondernemers, Onderwijs en Overheid in Oost-Nederland blijven onderwijs en arbeidsmarkt op elkaar aangesloten, waardoor er doelgericht onderzoek gedaan kan worden naar relevante vraagstukken uit het bedrijfsleven.

Zo past de opening van het Smart Business Centre perfect in het programma én de doelstellingen van het InnovatieFestival.

De opening kan alleen op uitnodiging bijgewoond worden en vindt plaats in het ICER in Ulft.